Σε αμπελόφυλλα |
|
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Καψαλίζετε τις πέρδικες, τις καθαρίζετε και τις πλένετε. Αφού τις σραγγίσετε, τις αλατοπιπερώνετε μέσα-έξω και διπλώνετε την κάθε μιά πέρδικα σε μιά λεπτή φέτα λαρδί. Εχετε πλύνει και σκουπίσει προσεχτικά τ`αμπελόφυλλα. Τυλίγετε κάθε πακέτο πέρδικα – λαρδί μέσα σε αμπελόφυλλα και τα στερεώνετε με σπάγγο. |
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Οταν ψηθούν αφαιρείτε τους σπάγγους και σερβίρετε πάνω σε τηγανισμένες φέτες ψωμιού, περιχύνοντας τες με την σαλτσούλα του ψησιματός τους. Σερβίρονται με σαλάτα εποχής και πατάτες τηγανητές. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου